Ano, zvažovali jsme klasickou knižní distribuci do knihkupectví. Ale podmínky, které nám byly nabídnuty, se neslučují s naším viděním světa a férovým přístupem k autorskému kolektivu. A tak to řešíme po svém. Je to rychlé, je to adresné, je to přesné. Avšak má to i svá úskalí, což sami jistě sledujete v médiích. Je prostě přetlak objednávek...

Proto jsme na doporučení Zásilkovny, která je naším hlavním partnerem, dočasně omezili dodání našich knížek na výdej v pointech Zásilkovny nebo doručení na adresu (home delivery). Česká pošta v nabídce zůstává a věříme, že i přes tento kanál se podaří knížky doručovat včas a bez dalších obstrukcí.

Aktuálně máme ze Zásilkovny hlášenou dobu doručení v řádu několika málo dní. Navíc jde o nejlevnější cestu k našim publikacím.

Pokud byste nenašli výdejní místo Zásilkovny v našem systému, vězte, že jde o dočasnou záležitost danou převisem doručované zboží nad kapacitami. A zkuste, prosíme, nějakou jinou. Zásilkovna má v ČR tisíce partnerů a určitě si i Vy vyberete vhodnou výdejnu.

Děkujeme za přízeň a přejeme klidný e-Advent :)